"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

24 Kasımda Öğretmenlerimizi Unutmadık

• 25.12.2019
  • ilgazbelediyesi

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, öğretmenlere verilmek üzere yaptırdığı hediyeleri, okulları ziyaret ederek kendilerine takdim etti.

Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk konuyla ilgili “Bugün, geçtiğimiz hafta kutlanan Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerimizin ve okul müdürlerimizin geçmiş öğretmenler günlerini kutladık. Hazırladığımız hediyeleri de kendilerine takdim ettik. Tüm eğitim camiasında görev yapan öğretmenlerimizi kutluyoruz” dedi. Ayrıca öğretmene, öğrenciye ve eğitime özellikle sınava çalışan ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri de dahil olmak üzere her fırsatta destek verdiğini ve daha da destekler vereceğini vurguladı.

• 24 Kasımda Öğretmenlerimizi Unutmadık