"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Kutlandı

• 19.09.2020
  • ilgazbelediyesi

19 Eylül Gaziler Gününde bugün ilçemiz 15 Temmuz Şehitleri Parkında düzenlenen program Kaymakamımız Osman Uğurlu, Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Demirci, İlçe mülki ve idare amirleri ile görevli kamu personelinin katılımıyla saat 9.00'da başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program sona erdi.

• 19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Kutlandı