"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

İstiklal Yolu Etkinlikleri Anma Töreni Yapıldı

• 24.10.2020
  • ilgazbelediyesi
İstiklal Mücadelemizin önemli güzergahlarından ilçemizde, bugün Derbent Şehitler Anıtında “İstiklal Yolu Etkinlikleri” anma töreni düzenlendi. Törene Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Çankırı İl Mülki İdare Amirleri, Ilgaz Kaymakamımız Osman Uğurlu, Ilgaz Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk, ilçemizdeki siyasi parti temsilcileri, idari amirleri ve görevli personel ile vatandaşlar katıldı.
Tören saat 10.00'da Valilik Çelengi sunulması ile başladı. Akabinde İstiklal Marşımızın okunması ve saygı atışı ile devam etti. Çankırı Valisi Abdullah Ayaz Beyin konuşması akabinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile tören sonlandırıldı.
  •  İstiklal Yolu Etkinlikleri Anma Töreni Yapıldı