"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

Adres Güncelleme Duyurusu

• 09.02.2021
  • ilgazbelediyesi

İlçemiz genelinde Adres Güncelleme yapılmıştır. Güncel adreslerini öğrenmek isteyen vatandaşlarımız e-devlet üzerinden adreslerini öğrenebilecekleri gibi tapu bilgileriyle beraber Belediyemiz Zabıta Amirliğine başvurarak da adres bilgilerini öğrenebilirler. Tüm halkımıza ilanen duyurulur.

• Adres Güncelleme Duyurusu