"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz
facebook

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

 

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

 

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

 
 
 
 

Yıldıztepe İstiklal Yolu 100. yıl Cumhuriyet Çalıştayı'na Tüm Halkımız Davetlidir

  • 10.11.2023
  • ilgazbelediyesi
Ilgaz Yıldıztepe'de 17 Kasım 2023 cuma günü saat 14.30'da gerçekleştireceğimiz Uluslararası Ressamların eserlerinden oluşan 100. yıl Cumhuriyet Çalıştayı "Resim Sergisi"ne tüm halkımız davetlidir.

  • Yıldıztepe İstiklal Yolu 100. yıl Cumhuriyet Çalıştayı'na Tüm Halkımız Davetlidir