"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz
facebook

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

 

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

 

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

 
 
 
 

SERKAN ŞENGÜL HALKIMIZLA BULUŞUYOR

  • 07.05.2024
  • ilgazbelediyesi
Ilgaz Yerel Eylem Grubu Derneği koordinatörlüğünde, belediyemiz ev sahipliğinde gençlerimizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz.

Dünyanın en cesur yazarı olarak nitelendirilen, iş dünyasının sevilen siması Serkan ŞENGÜL'ü ilçemizdeki gençlerle buluşturuyoruz.

İlçemizde Kamu-SKT iş birlikteliğine önem vererek her daim halkımıza desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK ile Ilgaz Kaymakamı Burak YILMAZ olmak üzere Ilgaz'ın gelişmesi adına girişimlerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz.
  • SERKAN ŞENGÜL HALKIMIZLA BULUŞUYOR