"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz
facebook facebook

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

 

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

 

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

 
 
 
 

Ilgaz TOKİ Konutlarının Anahtar Teslimi Başlamıştır

  • 30.06.2025
  • ilgazbelediyesi
ILGAZ 1. ETAP TOKİ KONUTLARININ anahtar teslimi 30 Haziran 2025 tarihi itibariyle başlamış olup belirlenen program dahilinde dairelerin teslimatı 18 Temmuz 2025 Cuma gününe kadar tamamlanacaktır.

Vatandaşlarımızın dairelerinde güle güle oturmalarını dileriz.

2. ETAP TOKİ KONUTLARIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTE OLUP SÜREÇ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN DUYURULACAKTIR.

  • Ilgaz TOKİ Konutlarının Anahtar Teslimi Başlamıştır
  • Ilgaz TOKİ Konutlarının Anahtar Teslimi Başlamıştır