"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

• 24.04.2019
  • alibalaban
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı ile TBMM'nin açılışının 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi dün ilçemiz Ilgaz'da da coşkuyla kutlandı. Program birbirinden güzel gösterilere sahne oldu. Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Halkımızın katılımının yoğun olduğu gözlendi. Programa ilçe mülki ve idare amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlarımız katıldı.
  • 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı