"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

Gıda Üretimi ve Satışı Yapılan İşyerlerine Denetim Gerçekleştirildi

• 06.05.2020
  • ilgazbelediyesi
Zabıta amirliğimiz, Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli eşliğinde bugün ilçemizde gıda üretimi ve yatışı yapılan işyerleri denetlendi. İşyerlerinde bulunan kullanılmış maske ve eldivenler için ayrı tıbbi atık kutusu olup olmadığı, gramaj ve fiyat denetimleri, açıkta satışı yapılmayacak ürünlerin ambalajı, alet ve ekipman temizliği, depolama ve saklama kriterleri dikkate alınarak denetleme gerçekleştirildi.
  • Gıda Üretimi ve Satışı Yapılan İşyerlerine Denetim Gerçekleştirildi