"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Kutlandı

• 30.08.2019
  • ilgazbelediyesi

İlçemizde bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyet meydanında yapılan törenle kutlandı.

Törene ilçemiz kaymakamlığına vekalet eden Korgun İlçesi kaymakamı Göksel YÜKSEL, Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, Belediye meclis üyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı.

İlçemiz Cumhuriyet meydanında çelenk sunma ve istiklal marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Sonrasında ilçemiz kaymakamlığına geçildi ve orada tebrikler kabul edildi.

• 30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Kutlandı