"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

10 Kasım'da Atayı Saygıyla Andık

• 10.11.2019
  • ilgazbelediyesi

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bugün saat 9'da başlayan çelenk sunma töreni akabinde saat 9.05'te siren sesi ve atanın manevi huzurunda okunan İstiklal Marşı ile başlayan anma programı saat 9.30'da ilçemiz Yavuz Sultan Selim İlkokulunda devam etti. Programa İlçe Kaymakamımız Osman UĞURLU, Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, siyasi parti temsilcileri, okul yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarındaki görevli personel ve vatandaşlarımız katıldı.

• 10 Kasım'da Atayı Saygıyla Andık