"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

112 Artık Tek Numara Olacak: Uygulama İlçemizde de başladı

• 21.05.2021
  • ilgazbelediyesi
112 Artık Tek Numara Olacak: Uygulama İlçemizde de başladı

Artık her acil çağrının ayrı bir numarası olmayacak. Herhangi bir vatandaşımız 112'yi aradığı zaman karşısına bir çağrı alıcı çıkacak, çağrı alıcı gerekli bilgileri aldıktan sonra olay hangi birimi ilgilendiriyorsa aynı merkezde bulunan o birime aktaracak.

İlçemiz İFAİYE VE GARAJ AMİRLİĞİ de 112 çağrı sistemine dahil oldu.

Önceden kullanılan 110 itfaiye numarası yerine artık yangın ihbarları 112 aranarak yapılacak.

***İtfaiyemizin yangın söndürme dışındaki diğer hizmetleri için 0 376 416 11 00 numarası kullanılacak.***
ILGAZ İTFAİYE SABİT NUMARASI: 0 376 416 11 00
  • 112 Artık Tek Numara Olacak: Uygulama İlçemizde de başladı