"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Törenle Kutlandı

• 30.08.2021
  • ilgazbelediyesi
30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla bugün ilçemiz 15 Temmuz Şehitleri Parkında düzenlenen program Korgun kaymakamı ve Ilgaz kaymakam vekili Abdülkadir Işık, Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Demirci, İlçe mülki ve idare amirleri, siyasi parti temsilcileri ile görevli kamu personelinin katılımıyla saat 10.00'da başladı.

Atatürk Anıtı'na kaymakamlık ve belediye başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos zafer bayramı mesajı okundu ve akabinde günün anlam ve önemine binaen konuşma gerçekleştirilerek tören sonlandırıldı.

• 30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Törenle Kutlandı