"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

📢 İŞ ARAYAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR

• 06.12.2021
  • ilgazbelediyesi
🧵ILGAZ’ımızda Yeni Açılacak Tekstil Son Aşamasında

🪡İlçemiz Belediye Kültür Merkezi altında faaliyete başlayacak olan Tekstil sona yaklaşırken çalışma arkadaşlarını bekliyor.

👩‍🏭👨‍🏭Müracaatlar devam etmekte olup müracaat formu Belediyemiz 2. katından edinilebilir.

• 📢 İŞ ARAYAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR