"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

23 Nisan İlçemizde Kutlandı

• 23.04.2022
  • ilgazbelediyesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıl dönümü kutlama etkinlikleri ilçemiz Cumhuriyet Meydanında başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü çelenğinin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla devam eden etkinlik, Belediye Kültür Merkezi Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonu'nda okullar tarafından hazırlanan gösterilerle noktalandı.
  • 23 Nisan İlçemizde Kutlandı