"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Konferans Salonumuzda İcra Edildi

• 24.11.2022
  • ilgazbelediyesi
24 Kasım Öğretmenler Günü progrmı ilçemiz Fatih Sultan Mehmet ortaokulu tarafından Belediyemiz Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonunda icra edildi.

Programda mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimizin heyecanını, emekli olan öğretmenlerimizin gururunu paylaştık. Öğrencilerimizin hazırladığı oratoryoyu büyük bir keyifle dinledik. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Konferans Salonumuzda İcra Edildi